Vissza
Sto AG Logo
Sto építőanyag info
A csoport


A Sto öt tartó oszlopa: aktív és rendkívül mozgékony leány- és holdingvállalatai innovációs hálózatot építettek ki, melynek hasznát a Sto csoport együttesen élvezi. A belső együttműködés újszerű , egymásba kapcsolódó szolgáltatáscsomagokat hoz létre. Ezek növelik, szélesítik a Sto együttes hatókörét, hiszen az objektumokon elvégzendő feladatokban kapcsolódnak az egyes területek, melyeket a Sto kompletten tud lefedni az esztétikailag, funkcionálisan s gazdaságilag optimális megoldás érdekében.
Sto SE & Co. KGaA
A központ, mint a kompetens hálózat tartópillére, maga a Sto SE & Co. KGaA - világszerte települt leányvállalataival és értékesítő partnereivel. A holding járul hozzá a legnagyobb mértékben a Sto csoport termékpalettájának kialakításához, a homlokzati hőszigetelő rendszerek valamint kül- és beltéri bevonatok (festékek és vakolatok) átfogó választékával.
StoDesign
A StoDesign teljes mértékben az épületek esztétikai kialakításának szenteli magát. A decentralizált stúdiókban tevékenykedő látványtervezők szín- és anyagterveket fejlesztenek ki egyedi megjelenésű épület-együttesekhez, épületekhez, teljes településekhez, belső helyiségekhez vagy termelő üzemeknek. Bemutatókat tartanak az épületkülső kialakításnak tudományából a tervezők és felhasználók részére.
StoCretec GmbH
A StoCretec GmbH tevékenységének középpontjában a sok szakterületre kiterjedő betonvédelem és beton-helyrelállítás áll. Hozzátartoznak az ipari és más műgyanta aljzatok, parkolóházak, mélygarázsok, hídszigetelések bevonatrendszerei és a falazatszárítási technológiák is.
Verotec GmbH 
A Verotec GmbH termékválasztéka a kipróbált köpenyfal- és kevert homlokzati rendszereket, az akusztikai rendszereket valamint a kül- és beltéri Deco-profilokat foglalja magába.
Inotec GmbH
Ha folyékony (felhasználásra kész) vagy por alakú termékek ésszerű és kifogástalan feldolgozásáról van szó, akkor az Inotec GmbH az igazi partner. A külön a Sto részére kifejlesztett, nagy hatékonyságú siló és gépi technika mellett az Inotec szállítja a Sto termékek kézi feldolgozásához szükséges összes szerszámot.

Sto AG | Bewusst bauen