Vissza
Sto AG Logo
Építőanyag info
Felelősségi nyilatkozat

1. A honlap tartalma
A szerző mindent megtesz az itt rendelkezésre bocsátott információk aktualitásáért, korrektségéért, teljességéért és minőségéért, törekszik naprakészségükre, de semmilyen garanciát nem vállal felhasználásukkal kapcsolatban. A szerzővel szemben támasztott mindennemű szavatossági igény, mely olyan anyagi vagy eszmei jellegű károkra vonatkozik, melyeket a nyújtott információk használata vagy nem használata ill. hibás és nem teljes információk használata okozott, alapvetően kizárt, amennyiben a szerző részéről nem áll fenn bizonyíthatóan szándékos vagy durva hanyagság okozta vétség.

A szerző határozottan fenntartja magának a jogot az oldalak részeinek vagy a teljes kínálatnak minden külön értesítés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére, törlésére vagy a nyilvánosságra hozatal időleges vagy végleges beszüntetésére.

2. Szerzői és megjelölési jog
A szerző arra törekszik, hogy minden publikációban figyelembe vegye az alkalmazott grafikák, hangdokumentumok, videoszekvenciák és szövegek szerzői jogát, illetve, hogy a saját maga által készített grafikákat, hangdokumentumokat, vidoszekvenciákat és szövegeket használja, vagy engedélyhez nem kötött grafikákat, hangdokumentumokat, vidoszekvenciákat és szövegeket alkalmazzon.

Minden, ezen a honlapon megnevezett és adott esetben harmadik személy részéről védett márka- és védjegyre korlátozás nélkül a mindenkor érvényes megjelölési jog és a mindenkor bejegyzett tulajdonos tulajdonjogai érvényesek. Csupán a puszta megnevezés alapján nem lehet azt a következtetést levonni, hogy a márkajeleket nem védik harmadik személy jogai!
A nyilvánosságra hozott, maga a szerző által készített objektumok kiadási joga (Copyright) egyedül az oldalak szerzőjénél marad. Ilyen grafikák, hangdokumentumok, videoszekvenciák és szövegek sokszorosítása vagy más elektronikus vagy nyomtatott publikációban történő felhasználása a szerző határozott hozzájárulása nélkül nem megengedett.

3. E felelősségkizárás joghatálya
Ez a felelősségkizárás a honlap részének tekintendő. Ha ennek a szövegnek részei vagy egyes megfogalmazásai nem, már nem vagy nem teljesen felelnének meg az érvényes jogi helyzetnek, a dokumentum többi részét ez tartalmában és érvényességében nem érinti.


Sto AG | Bewusst bauen